Ghid - Farmerul perfect

Dacă aveţi un cont mai mare si vreţi să vă faceţi un farmer iar de pe contul cel mare vă puteţi ajuta pe contu de farmer cu iteme puteţi urmări acest ghid.

Varianta 1.

1.Aveti nevoie de un Războinic level maxim 22.

2.Toate itemele +9.Nu aveţi nevoie neaparat de scut pentagon+9 e bun si cel de luptă+9,iar o sabie bambus+9 e suficient dacă nu aveţi bani de o lată+9.

3.M1 sau mai mult Aura Sabiei.

4.Restul punctelor la vârtejul sabiei

5.Toate punctele de la status le puneţi la STR.

6.Mai aveţi nevoie şi de un buffer cu cel puţin două M-uri.

7.Primul M să fie la Binecuvântare

8.Al doilea M sa fie la forţa dragonului.

9.Toate punctele de la status la INT.

De ce primul M să fie binecuvântarea? Simplu,pentru că binecuvântarea vă ajută foarte mult să rezistaţi mult mai bine la metinele şi la mobii cu mult peste level vostru,puteţi sparge metine chiar şi de level 35.

De ce al doilea M forţa dragonului? pentru că vă dublează dmg-ul iar cu binecuvântarea împreună cu forţa dragonului puteţi farma oriunde în map1 şi in map2.



Varianta 2.

1.Aveţi nevoie de un Sura AM [Arme] levelul rămâne la alegerea voastră dar indicat ar fi level minim 35.

2.Iteme recomandate cel puţin +6

3.Primul skill M Tăiş,Al doilea M teama,al treilea M armura vrajită sau vârtejul,dacă aveţi cal armat vă sfătuiesc să faceţi al treilea M vârtejul iar dacă nu aveţi cal armat vă sfatuiesc să faceţi M armura vrăjită.

4.Toate punctele de la status le puneţi la INT.

5.La fel ca la războinic aveţi nevoie de un buffer dae de sex feminin.

6.Faceţi nunta cu şamanca iar după nuntă primiţi un inel de logodnă cu,care vă puteţi teleporta şamanca lângă voi.

7.Faceţi M-urile în felul următor.Primul M binecuvântarea,al doilea M forţa dragonului,al treilea M nu contează,poate unii dintre voi o să spuneţi că ba da contează şi că ar fi bine ca al treilea M să fie reflecţia dar vă inşelaţi pentru că dacă aveţi bufful de binecuvântare,reflecţia nu are ce reflecta.


De ce tăişul primul M? Pentru că ne creşte atacul iar asta ne ajută mult în pvm.

De ce al doilea M teama şi nu armura vrajită? Pentru că teama ne ajută foarte mult în pvm,mobii ne dau mai puţin dmg,e ca un fel de binecuvântare.

De ce binecuvântarea primul M la buffer? Pentru că primul M la va fi tăişul iar binecuvântarea e ca un fel de teamă pentru sura ceea ce ne ajută să creştem mai uşor iar când avem teama sau armura vrajită M,binecuvantarea este şi mai mult folositoare pentru că ne uşurează farmatul cu mult.

De ce forţa dragonului al doilea M? Pentru că atac avem,"armură avem" iar tot ce ne mai trebuie acuma e forţa dragonului sa ne dubleze dmg-ul.



Acest ghid a fost creat de mine 100%,eu personal folosesc aceste 2 variante pentru a farma iar rezultatul este vizibil şi rezist fără probleme.

Eu v-aş recomanda varianta cu sura pentru că,cărţile sunt mult mai ieftine decât carţile de războinic şi vă puteţi ridica skilluri mult mai rapid şi mult mai uşor.


Trimiteți un comentariu